Ana Sayfa Reklam alanı
Gruplar  •  Site Yönetimi  •  Özel Mesajlarınız   •  Giriş   •  Kayıt
Ana Sayfa   •   Forumlar   •   Yardım   •   Arama   •   Albüm   •   Kurallar   •   Linkler   •   Makaleler   •   Oyunlar   •   Sohbet   •   Üyeler   •   İstatistikler

Google

Komikler forumunda Üniversite Öğrencisinin Hocasına sordugu soru konu başlığının kısa özeti; Üniversite son sınıf ögrencisi yazılı sınavından kalınca dogru hocasına gider Siz beni sınıfta bırakarak hayata atılmamı önlüyor ve beni cezalandırıyorsunuz İşin bu yanını hiç düsündünüz mü? ...

Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 1 Misafir ve 0 Bot
Kayıtlı Kullanıcılar: Yok

Yeni Başlık GönderCevap Gönder Digg it Stumble it Submit to Del.icio.us Diigo it Prefound it Reddit it Facebook it Blink it Slashdot it Linkagogo it 
Önceki başlık Arkadaşına GönderYazdırÖzel Mesajlarınız Sonraki başlık
Yazar Mesaj
alexsamed
New Friend
New Friend

Tema: Parthenos (37472)

Mesaj Messageicon Tarih: 01 Temmuz 2009, 12:00   Mesaj konusu: Üniversite Öğrencisinin Hocasına sordugu soru
Alıntıyla Cevap VerSonraki Mesaj

Üniversite son sınıf ögrencisi yazılı sınavından kalınca dogru hocasına gider

Siz beni sınıfta bırakarak hayata atılmamı önlüyor ve beni cezalandırıyorsunuz İşin bu yanını hiç düsündünüz mü?

Tabii düşündüm Hocanın görevi bilgiyi ölçmek, yeterli olmayanı sınıfta bırakmak degil mi?

İyi O zaman size bir teklifim var Bir soru da ben size soracağım Doğru cevabı verirseniz, ben kötü notumu kabul edip sinifta kalacağım Bilemezseniz, notumu düzeltecek ve sınıfı geçireceksiniz

Hocanın keyfi yerinde Teklifi kabul eder ve ögrenci sorar

Yasal olup, mantıklı olmayan nedir? Mantikli olup, yasal olmayan nedir? Ve de, ne mantıklı ne de yasal olmayan nedir?

Hoca uzun uzun düşünür ama cevabı bulamaz İddia gereği ögrencisine iyi not vererek sınıfı geçirir

Ama aklı da soruda kalır Sonunda sınıfın en iyi ögrencisini çağırır, olayı anlatır ve sorunun yanıtını bilip bilmediğini sorar

Ögrenci hemen cevap verir :

"Siz 65 yaşındasınız ve 23 yaşında bir kadınla evlisiniz Bu yasal ama mantıklı değil Karınızın 25 yaşında bir sevgilisi var Bu mantıklı ama yasal değil Siz karınızın sevgilisini, zayif alıp sınıfta kalması gerekirken iyi not verip mezun ediyorsunuz Bu ise ne mantıklı, ne de yasal"

Oylanmadı alexsamed offlineKişisel Galeri - alexsamedKullanıcı profilini görÖzel mesaj gönder
QhuTSaL
New Friend
New Friend

Tema: FI Subgrey (141)

blank.gif

Mesaj Tarih: 01 Temmuz 2009, 13:25   Mesaj konusu:
Alıntıyla Cevap VerSonraki MesajÖnceki Mesaj

oda güzeL xD

Quick Friend
Quick Friend

Tema: princess (593)

turkey.gif

Mesaj Tarih: 08 Temmuz 2009, 16:03   Mesaj konusu:
Alıntıyla Cevap VerSonraki MesajÖnceki Mesaj

Çok güzelmiş teşekkürler
 Oylanmadı ahmet1993 offlineKişisel Galeri - ahmet1993Kullanıcı profilini görÖzel mesaj gönderKullanıcının web sitesini ziyaret et
busbus
Quick Friend
Quick Friend

Tema: princess (593)

Mesaj Tarih: 28 Temmuz 2009, 04:38   Mesaj konusu:
Alıntıyla Cevap VerÖnceki Mesaj

:d
 Oylanmadı busbus offlineKişisel Galeri - busbusKullanıcı profilini görÖzel mesaj gönder
Mesajları göster:      
Yeni Başlık GönderCevap Gönder
Önceki başlık Arkadaşına GönderYazdırÖzel Mesajlarınız Sonraki başlık

Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 1 Misafir ve 0 Bot
Kayıtlı Kullanıcılar: Yok

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz
Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz
Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz

Benzer Başlıklar
Başlık Yazar Forumlar Cevaplar Son Gönderilen
Yeni mesaj yok 15 yeni üniversite vişne Eğitim/Öğretim 10 18 Ocak 2006, 14:40 Son Mesajları Gör
ChacKHaaL
Yeni mesaj yok Üniversite Soruları capkin_lee Komikler 1 01 May 2006, 13:10 Son Mesajları Gör
ushuaia
Yeni mesaj yok Üniversite Açılıyor SaiM Paylaşmak İstiyorum 2 02 Ekim 2006, 11:59 Son Mesajları Gör
volki333
Yeni mesaj yok 9 ile daha üniversite kuruluyor RSS-Haber CNN Türk Güncel Haberler 0 25 May 2008, 16:00 Son Mesajları Gör
RSS-Haber
Yeni mesaj yok Second Life'ta üniversite açıldı RSS-Haber CNN Türk Güncel Haberler 0 04 Haziran 2008, 16:00 Son Mesajları Gör
RSS-Haber

Gizlilik Politikası Bu Siteye Ait Çerezleri Sil

© 2003, 2010 Türkiye Forum :: Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group :: FI Theme
Tüm saatler GMT +2 Saat :: :: Forum Arşivleri

Türkiye Forum başlık özet akışları

Reklam alanı

CBACK CrackerTracker tarafından korunuyor
38630 Girişim engellendi.

phpBB Türkiye