Nefret Ediyorum forumunda nefret ediyorum konu başlığının kısa özeti; şimdi benim benim arkadaşım var adıda nilüfer şimdi ben onlara gittim konuşmaya kız geçmiş tv karşısına ben sıkılırmıyım ona darılırmıyım hiiiiç umurunda değil kapıyı çarptım çıktım evden iyide oldu s...
Tema: Parthenos (33481)
şimdi benim benim arkadaşım var adıda nilüfer şimdi ben onlara gittim konuşmaya kız geçmiş tv karşısına ben sıkılırmıyım ona darılırmıyım hiiiiç umurunda değil kapıyı çarptım çıktım evden iyide oldu soonra gelip özür diledi büyüklük bende kalsın dedim affettim sonra bita öle yaptı walla artık çok sinirlendim bağırdım çağırdım stresimi attım rahatladım walla iyide oldu şimdi konuşmuorum en nefret ettiğim şey budur işteeeeeeeeeeeeeeeeee[/i]
Tema: Parthenos (33481)
belki de sende onun kendini iyi hissetmediği zamanlarda misafirliğe gitmişsindir... -davet etti de gittiysen o ayrı mevzu tabi- o zaman gerçekten çok ayıp etmiş.
benim de istemeden bir kaç defa farklı kişilere aynı şeyi yapmışlığım vardır dürüst olmak gerekirse. o yüzden davetsiz misafirden pek hoşlanmam.. kişisine göre de esneklik değişiyor gerçi... çok fazla birşey paylaşmıyorsam kendimi kötü hissettiğim bir zamanda çat kapı gelmişse eziyet gibi geliyor bana. bazen iki taraflı düşünmek lazım..
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz