Ana Sayfa Reklam alanı
Gruplar  •  Site Yönetimi  •  Özel Mesajlarınız   •  Giriş   •  Kayıt
Reklam alanı
Sohbet ediyorum
Ana Sayfa
Ana Sayfa
Forumlar
Forumlar
Yardım
Yardım
Arama
Arama
Albüm
Albüm
Kurallar
Kurallar
Linkler
Linkler
Makaleler
Makaleler
Oyunlar
Oyunlar
Sohbet
Sohbet
Üyeler
Üyeler
İstatistikler
İstatistikler

İlanlar forumunda Oturduğunuz Yerden Para Kazanmak İstermisiniz ? konu başlığının kısa özeti; http://img146.imageshack.us/img146/6914/waterlifeau6.png http://images.habervitrini.com/haber_resim/SAMANYOLU.jpg Sayın Bilişim Sektörü Kullanıcıları, Samanyolu Dünya Pazarlama olar...

Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot
Kayıtlı Kullanıcılar: Yok

Yeni Başlık GönderCevap Gönder Digg it Stumble it Submit to Del.icio.us Diigo it Prefound it Reddit it Facebook it Blink it Slashdot it Linkagogo it 
Önceki başlık Arkadaşına GönderYazdırÖzel Mesajlarınız Sonraki başlık
Yazar Mesaj
sesx
New Friend
New Friend

Tema: Parthenos (33481)

Mesaj Tarih: 16 Eylül 2008, 13:22   Mesaj konusu: Oturduğunuz Yerden Para Kazanmak İstermisiniz ?
Alıntıyla Cevap Ver

Resimin orjinal boyutunu görmek için tıklayın
(Resimin orjinal boyutunu görmek için üzerine tıklayın)

Sayın Bilişim Sektörü Kullanıcıları,

Samanyolu Dünya Pazarlama olarak oturduğunuz yerden para kazanmanın yöntemini sizlere açıklayacağız. İlk önce firmamız Eylük 1998 ‘ de Samanyolu bünyesinde Samanyolu Pazarlama Dağıtım ve Tic. A.Ş. ‘ nin kurulması ile atıldı. Ekim 2000 ‘ deki unvan değişikliği ile Dünya Pazarlama Dağıtım A.Ş. olarak faaliyetlerine devam etti. (Daha Ayrıntılı Bilgi Bknz )

Samanyolu Dünya Pazarlama olarak Network Marketing Sistemi ile Bilişim Sektörü kullanıcılarına oturdukları yerden faizsiz para kazanmanın yollarını lanse edeceğiz. Network Marketing adı üstünde Sosyal Ağınızı ve çevrenizi genişletme ve para kazanma yönteminin en basit adıdır.

NETWORK MARKETİNG NEDİR?

Network Marketing, son yıllarda şirketlerin ürün satışlarını arttırmak için şirketlerin kullanmaya başladığı etkili bir pazarlama ve kazanç sistemidir. Network marketing sistemi kullanan şirketlerin başında Calivita, Sunhealt, OGC, Biobellinda, GDI, Avon, LR, Amway, Herbalife, Geray gibi büyük şirketler geliyor. Bu şirketler büyük olmalarını ve itibarını bu sisteme borçludur. Network marketing sistemlerde şirketler müşterilerinin de para kazanmasını ve dolayısıyla da kendi kazançlarının artmasını hedeflemektedirler. Çünkü üyelerine (müşterilerine) kazandırmalılar ki kendileri de kazanabilsin. Bu yüzden müşterilerine yeni katılımcılar bulması için sınırsız destek sunar. Network marketing sistemde yayılım muhteşemdir. 2 katılımcı bile bulmanız sizin adınıza çalışacak 3 kişi demektir, 2 üyeniz ve siz. İşte O, 2 üyeniz de kazanmak isteyecektir ve kendilerine katılımcılar arayacaktır, buldukları da aynı şekilde katılımcılar arayacaklardır. Sonuçta alt grubunuz büyüyecek, bu grubun gücünü kullanıyor olacaksınız. Network marketing şirketleri reklam yapmaz, ancak ürünleri son derece kaliteli olmak zorundadır. Çünkü bu şirketler üyeleri ile büyür, üyeler de kendi çevrelerine ürünleri önererek tanıtımını yapar.

Network marketing sistemde çalışmak her kişiye uygundur; çalışan, emekli, öğrenci, ev hanımı vb... Network marketing ile uğraşmak günlük işlerinizi aksatmaz, istediğiniz kadar çalışırsınız, evde ek iş yapabilir, kendi patronunuz olursunuz derler ya:) Çalışma saatleri bağlayıcı değildir, kazancınız aktif olmanıza bağlı olarak artar. İşini ciddi yapanlar her işte olduğu gibi network marketing sistemde de üstün başarı gösterir hem de beklentinin üzerinde geliri olur. Ek iş olarak başlamış ancak gelirini yüksek bulduğu için tüm eforunu bu işe yönlendirenler hatta işyerlerini tasviye ederek bu işi yapan işadamları vardır. WORK PRESS 7 Kasım 2003 tarihli yayınında anlatılıyor,

"günümüzde;

500 000 000 kişinin çok çok üzerinde network çalışanı var, bunların;

%20'si 12bin $,

%6'sı 50bin-100bin $ arası,

%3'ü 100 000$ üzerinda bir kazanca sahip,

5 000 000 kişi şimdiden dolar milyoneri."

Peki Bu Benim İşime Engel olur mu ?

Esasında bu işle yani network marketing sistemi ile herkes para kazanabilir. Çünkü bu iş sizi şu an yaptığınız işten alıkoymaz. Türkiye Cumhuriyeti kuralları içinde Samanyolu Pazarlamada’dan bağımsız çalışırsınız.

Bu İşi Düzenli Yapmazsam ?

Bu tamamen sizin esas ya da ek işiniz olacak. Kimse sizi zorlayamaz. Zaten bahsini ettiğimiz konu kendi işinizi kurma çabası değil mi? Yardıma ihtiyacınız olduğunda sadece bir telefon ya da internet...

Herkesin korkusu başta şu oluyor... Ya başaramazsam. İşte bu noktada sponsorunuz olarak ben size yardım ediyorum. Sizin hata yapmamanız için size bugüne kadar edindiğim bilgilerimi ve tecrübelerimi aktarıyorum. Ne kadarını kullanacağınız size kalmış.

Kişiler ne iş olursa olsun başarılı olmak ister. Ama bugüne kadar alışagelmiş işlerde, sizinle denk kişiler size yardım etmezler. Üst yöneticilerinizde aynı şekilde sizin yükselmenizi bir noktada istemezler.

Evet bir gerçeği göz ardı etmeyelim. Network Marketing'de çıkarlar ortaktır. Ve bu sayede yalnız kalmazsınız. Aksine başarılı olmanız için her zaman desteklenir ve sponsorunuzdan yardım alırsınız.

Resimin orjinal boyutunu görmek için tıklayın
(Resimin orjinal boyutunu görmek için üzerine tıklayın)

Samanyolu PAZARLAMA

Kişilerin işlerini evinden, ofisinden yürütebildikleri ürünleri bizzat kendilerinin tanıttığı ve başkalarının da bu işi yapabilme fırsatının verildiği mükemmel kazanç sistemini sizlere önermekteyiz.

Hiç su içmem diyeni , çeşme suyu içiyorum diyeni , evimde halı yıkama makinesinin olmadığını ve doğal ürünler kullanmak isteyen birisini tanıyormusunuz ?
Binbir çeşit ürünümüzden mutlaka birisini arkadaşınız , komşunuz , kardeşiniz ve hatta otobüste, münibüste giderken yakınızda oturan kişi ve sizin için…

SEKTÖR BİLGİSİ:

1. Geleceğin en hızlı büyüyen sektörü olarak 3. Sırada yer alıyor

2. Bu gün 1.000.000.000 kişi network marketing sistemi ile çalışıyor

3. 99 yılında sektörde dönen ciro 10 Milyar $ iken 2004 yılında ciro 100 Milyar $ ‘ ın üstünde.

4. Sistemin getirileri arasında ek gelir , maddi özgürlük , bireysel gelişim , başkalarına yardım etme , miras bırakabilme , kendi işini kurma , yeni insanlarla tanışma ve emeklilik öncelikli gelmektedir.

“ Bir kişinin % 100 Performansı yerine 100 kişinin % 1 performansını tercih ederim “
Paul Getty

Bu söz sizede düşündürücü gelmiyor mu ?

Başvuru için / BİLGİ için :

Ercan ATAY / Samanyolu Dünya Pazarlama Waterlife Su Arıtma Sistemleri
Satış & Pazarlama UZMANI / Network Marketing Sistem Yöneticisi

MSN Online ( Öncelik Verilecektir ) : *******

GSM : 0555 628 65 56 / 0538 466 07 28

Web : www.waterlife.com.tr

Samanyolu ve Dünya Pazarlama

Oylanmadı sesx offlineKişisel Galeri - sesxKullanıcı profilini görÖzel mesaj gönder
Mesajları göster:      
Yeni Başlık GönderCevap Gönder
Önceki başlık Arkadaşına GönderYazdırÖzel Mesajlarınız Sonraki başlık

Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot
Kayıtlı Kullanıcılar: Yok

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz
Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz
Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz
Etiketler: adı, adıdır, adınıza, aksatmaz, aksine, aktarıyorum, aktif,

Benzer Başlıklar
Başlık Yazar Forumlar Cevaplar Son Gönderilen
Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz İnternetten para kazanma ile ilgili başlıklar açmak yasaktır taNGo Duyurular 4 12 Kasım 2008, 17:14 Son Mesajları Gör
taNGo
Yeni mesaj yok PARA KAZANMAK ISTEYENLER BURAYA -income for life-gelir sist. turkws İlanlar 0 28 May 2008, 03:38 Son Mesajları Gör
turkws
Yeni mesaj yok Ölümsüzlük İstermisiniz ultrActor Gizli Gerçekler 16 01 Ağustos 2006, 02:41 Son Mesajları Gör
B-A-B-A
Yeni mesaj yok Çatlaklarınızdan Kurtulmak İstermisiniz DrDream Sağlık 0 30 Ağustos 2008, 09:56 Son Mesajları Gör
DrDream
Yeni mesaj yok Böyle Bir Silahınız Olsun İstermisiniz ? Gürz İnternet Oyun, Video ve Animasyonları 11 13 Eylül 2006, 00:42 Son Mesajları Gör
argetlam

Bu Siteye Ait Çerezleri Sil

© 2003, 2049 Türkiye Forum :: Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group :: FI Theme
Tüm saatler GMT +2 Saat :: :: Forum Arşivleri
Hata: sayfa oluşturma = 4.20785 saniye, sql sorguları = 42
Türkiye Forum başlık özet akışları

Reklam alanı

CBACK CrackerTracker tarafından korunuyor
26545 Girişim engellendi.

phpBB Türkiye

Forum Haritası: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 86, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134