phpBB forumunda Phpbb Attachment Tr Dil Dosyasi + Hizli Cevap konu başlığının kısa özeti; selam arkadaşlar
sizden ricam şu phpbb AttachMode tr dil dosyası elinizde varsa 2.0.6 C 'için birde hızlı cevap modunu nereden bulabilirim oda 2.0.6 C olması lasım bir türlü bulamadım birde daha fa...
sizden ricam şu phpbb AttachMode tr dil dosyası elinizde varsa 2.0.6 C 'için birde hızlı cevap modunu nereden bulabilirim oda 2.0.6 C olması lasım bir türlü bulamadım birde daha fazla zahmet olmassa hani yanda ki soldaki seviye göstergeleri bayraklar falam varya o modda adını bilmiyorum o bakımdan.
gerçi ben asp asp.NET ciyim bu php ile daha yeni tanışıyorumda o bakımdan.
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz