|
İtiraf Ediyorum forumunda MSN bağımlılığı hakkında konu başlığının kısa özeti; gecenlerde bir arkadas.. -batuhan, kız arkadasından yeni ayrıldın ama onu unutmalısın artık. Akşam buluşalım seni yeni bir kızla tanıştırcam. ben ise tam bonba bir cevap; - sağol dostum bu akşam işim ...
|
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
|
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Sayfa 1, 2 Sonraki
|
| Yazar |
Mesaj |
mavizeybek
Quick Friend

Tema: Parthenos (33441)

|
gecenlerde bir arkadas.. -batuhan, kız arkadasından yeni ayrıldın ama onu unutmalısın artık. Akşam buluşalım seni yeni bir kızla tanıştırcam. ben ise tam bonba bir cevap; - sağol dostum bu akşam işim var msn de yeni bir kızla tanıştım onunla konuşcam.. (arkadaş) - kız nerde. (ben) Samsundan (arkadas) Allah seni bildiği gibi yapsın!!!... SÖYLEYİN BAKALIM BEN KAFAYI MI YEDİM? |
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
     |
 |
ComiC
Best of TurkiyeForum

|
Tanıştırcağı kızla sohbet etçekseniz farketmes msn daha rahat yayıla yayıla evinde konuşursun edersin sohbetini, tanırsın yeni bir insan. Ha yok başka işse kafayı yemişsin abi  |
|
|
_________________ Madde 2. Türkiye Cumhuriyeti, toplumun huzuru, millî dayanışma ve adalet anlayışı içinde,
insan haklarına saygılı, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, demokratik, lâik ve sosyal bir hukuk Devletidir.
|
|
| Oylanmadı
|
        |
 |
mavizeybek
Quick Friend

|
|
| Oylanmadı
|
     |
 |
ComiC
Best of TurkiyeForum

|
Ya ben arada kız olunca msnde oyundan çıkıyorum yani. Msn başka birşey tabi |
|
|
_________________ Madde 2. Türkiye Cumhuriyeti, toplumun huzuru, millî dayanışma ve adalet anlayışı içinde,
insan haklarına saygılı, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, demokratik, lâik ve sosyal bir hukuk Devletidir.
|
|
| Oylanmadı
|
        |
 |
DiLeMmA
Best of TurkiyeForum

|
Kız olunca erkekler nelerden çıkmıyor ki ? |
|
|
_________________ Kızgın değilim artık, ikimizde alıştık.. Ama unutmadım yazdım eski deftere.. ben...
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
ComiC
Best of TurkiyeForum

|
dinden imandan çıkar insan dahası mı var  |
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
        |
 |
mustafa128799
New Friend

|
ya yok kız dediğin ne dir ki arkdaslar. gelirrrr geçerrrrrrrrrrrrrrrr |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
velikz
New Friend

|
mustafa ya aynen katılıyorum bu kadar kız delisi olmamalıyız. |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
SaiM
Quick Friend

|
doğru kızı bulmadığın sürece sadece sorundur kızlar. doğru kızı aramanada gerek yok. msnde solitaire oynayın zewkli oluyo  |
|
|
_________________ Make Way For The Bad Guy
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
Hijacker_222
Fast Friend

Uzaklaştırıldı

|
bu çılgınlık herkezde war yani sen anormal değilsin merak etme!!! |
|
|
_________________ EKONUMİK ANLAMDA BAĞIMSIZ OLMAYAN BİR ÜLKE ASLA TAM BAĞIMSIZ SAYILMAZ.
M.KEMAL ATATÜRK
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
|
|
|
|
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
|
Sayfa 1, 2 Sonraki
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz
|
|