|
Sağlık forumunda kilo almak istiyorum konu başlığının kısa özeti; biraz zayıfım kilo almak için ne yapmalıyım ??
|
1. sayfa (Toplam 3 sayfa) |
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Sayfa 1, 2, 3 Sonraki
|
| Yazar |
Mesaj |
cihanka
Misafir

Tema: Parthenos (33441)
|
biraz zayıfım kilo almak için ne yapmalıyım ?? |
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
|
 |
Ninni
Misafir

|
diyetisyene gitmeni tavsiye ederim.. kilo aldırmak için kullandıkları yöntemler var. böylece bilinçsizce değil sağlıklı bir şekilde kilo alabilirsin.. |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
|
 |
rüya
Best of TurkiyeForum

|
dengeli beslenmelisin, bisküvi tarzı iştah kesen şeylerden uzak durmalısın,spor yapmalısın,şekerden uzak dur bide olmadı oğlum bize gel benim oğlan balık gibi onunla sende kilo alırsın iştahı harika sporda yapıyo |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
82gokhan
Misafir

|
beni takip et şaka şaka uzman yardımı alsan iyi olur |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
|
 |
cihanka
Misafir

|
hepinize teşekkür ederim. taktiklerinizi denicem inşallah işe yarar |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
|
 |
Fable
Fast Friend

|
Kesinlikle profesyonel bir yardım almalısın, kulaktan dolma tavsiyelerle yola çıkma..
Bol bol hamur işi, şekerli yiyecekler v.s. gibi düşünceler çok yanlış..(hatta uzun vadede tehlikeli de olabilir!!!)
İnsanın yemeğinde günlük belirli oranlarda hem protein, hem glikoz hem de yağ bulunmalı..
Yaşın 19, bu dönemin getirdiği yoğunluk stres v.s. kilo almanı etkiliyor olabilir,
Öğün atlıyorsan, özellikle kahvaltı alışkanlığın yoksa sebeplerden biri bu olabilir,
Parazitolojik veya metabolik problemler de akılda tutulması gerek,
Genetik olarak da bir çok insanın kilo alması problemlidir (hücrelerimizdeki mitokondriler içersinde bulunan termogenin adlı bir enzimin miktarının bizim kilomuzda etkili olduğu bulunmuştur)
Bunların hepsini diyetisyenle beraber değerlendirir en uygun çözümü bulursunuz.. |
|
|
_________________ Ruyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır...
|
|
| Oylanmadı
|
     |
 |
rüya
Best of TurkiyeForum

|
yardım almalısın uzmanından arkadaş herkez hem fikir bu konuda olmadı başka çareler ararız |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
aRaCeLLy
Misafir

|
bence de doktora başvurmalısın ben de bir ara kilo almak istiyordum kendi kendine nekadar yesen de işe yaramıyor uzman yardımı şart |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
|
 |
ersines
Misafir

|
kilo almanın en iyi yolu..vücut geliştirici egzersizlerdir.. |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
|
 |
jok3r_88
Misafir

|
Sen 1 ay bizde kal.Annem seni obez yapar.Bu sefer de zayıflamaya çalışırsın.  |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
|
 |
|
|
|
|
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)
|
Sayfa 1, 2, 3 Sonraki
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz
|
|