|
|
|
Kültür/Sanat forumunda Kendi İşinizi Kurun..:)))))) konu başlığının kısa özeti; İnternette çok enteresan bir site buldum, www.Tablocu.com adında...
Eğer ressamsanız siteye üye oluyorsunuz ve site üzerinden online yağlıboya,karakalem,suluboya,karikatür siparişi alıyorsunuz..:)
...
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
|
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
|
| Yazar |
Mesaj |
comcom35
New Friend

Tema: Parthenos (33441)

|
İnternette çok enteresan bir site buldum, www.Tablocu.com adında...
Eğer ressamsanız siteye üye oluyorsunuz ve site üzerinden online yağlıboya,karakalem,suluboya,karikatür siparişi alıyorsunuz..
Bana bir tane sipariş geldi, çok kolay bir obje ve bu sabah yapmaya başladım.
ayrıca site üzerinden ücretsiz sergi açabiliyorsunuz, tamamen ressamlara destek olsun diye kurulmuş bir düzen.
İncelemenizi tavsiye ederim, ressamlarımıza değer verelim.
sitenin ismi www.tablocu.com
saygılar |
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
|
|
|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
|
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz
|
|
|