|
İtiraf Ediyorum forumunda Allah günahlarımı affetsin konu başlığının kısa özeti; Allah günahlarımı affetsin diyorum... neden mi? her gece annem sahura kaldırıyor. sahura kalkıp yemek yiyip tekrar yatıyorum. ama gel görelim ki sigara denilen bir bela başıma müsallat, annem üzülmesi...
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
|
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
|
| Yazar |
Mesaj |
hakanlim
Slow Friend

Tema: Parthenos (31745)

|
Allah günahlarımı affetsin diyorum... neden mi? her gece annem sahura kaldırıyor. sahura kalkıp yemek yiyip tekrar yatıyorum. ama gel görelim ki sigara denilen bir bela başıma müsallat, annem üzülmesin diye bende oruç numaraları yapıyorum. evde bilgisayar olduğu halde sabah evden çıkıp int cafeye gidiyorum sigaramı cayımı rahatça içip iftar vakti gelince annemle orucumu açıyorum. |
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
     |
 |
fatih33
New Friend

|
olmadı abi ya;valla hiç olmadı..kendini biraz kontrol etsen hiçbir şey olmaz.. |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
ComiC
Best of TurkiyeForum

|
yani olmamış. Söyle bence annene anne ben dayanamıyorum de tutma daha iyi bunda üzülünecek birşey yok sonuçta günahıda sana sevabıda |
|
|
_________________ Madde 2. Türkiye Cumhuriyeti, toplumun huzuru, millî dayanışma ve adalet anlayışı içinde,
insan haklarına saygılı, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, demokratik, lâik ve sosyal bir hukuk Devletidir.
|
|
| Oylanmadı
|
        |
 |
Usamam
Fast Friend

|
hiç olmamış yaw nedir bu sigara sigara.babamda çok içiyo hatta kaç yaşında başladığını söylemez bize ama 13 civari diye anladık biz.normalde duramaz ama ramazanda ne oluyorsa Allah ın hikmeti zorlansada tutuyor orucunu.o ve tüm sigara içen akrabalarımız.hem b bence daha sevap olur yani zorlanıyosun bi şeyi istiyosun ama Allah rızası için tutuyosun kendini. hakanlim buraya yazdın diye sölüyorum bunları yoksa karışmam kolay kolay böyle konulara.ama bigün dene gerçekten inanarak isteyerek ve dua at Allah sabrını vericektir.belki bununla beraber bırakırsın sigarayı dahada hayırlı süper olur:D |
|
|
_________________ HAYATTA HİÇBİR ŞEYİM
AZ OLMADI SENİN KADAR
VE HİÇBİR ŞEYİ ÖZLEMEDİM
SENİ ÖZLEDİĞİM KADAR
SENDE BAŞINI ALIP GİTME NE OLUR
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
fatduv
Fast Friend

Uzaklaştırıldı

|
Biraz sıkarsan sigarasiz durabilirsin. Yani bunun çok örneği var. Yapan nasıl yapıyor? |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
       |
 |
Gürz
Best of TurkiyeForum

|
hakanlim , öcelikle öz eleştiri yapacak kadar erdemli bir insan olduğun için tebrik ederim, çoğu insan yaptığına mazeret arar...
Değerli arkadaşım, şu kısa yazından anladığım kadar yaptığından huzursuzsun, ancak bu problemi yine çözecek olan sensin, sana bir tavsiyem olacak, bir gün ( en yakın zamanda ) yaşadığın şehirde varsa bir tıp fakültesi yaksa mevcut bir devlet hastanesinin kardiyoloji ve göğüs hastalıkları servislerini bir dolaşıver ve hastaların hastalık nedenlerini sorabilirsen daha iyi olur...
başka bir şey söylememe lüzum yok. |
|
|
_________________ Çağların bilgeliğini ara , ancak dünyaya bir çocuğun gözleriyle bak.
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
south17
New Friend

|
Bencede içmeyeceksin yada oruç tutmayacaksın günahıda sana sevabıda |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
carix
Quick Friend

|
sigara tiryakisi olupda oruç tutan çok insan var. irade meselesi bence bu. |
|
|
_________________ CAHİLİN YANINDA KİTAP GİBİ SESSİZ OL! ZİRA SUSMAK EN GÜZEL KONUŞMAKTIR.
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
|
|
|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
|
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz
|
|
|