excalibur yazdı:
Şimdi arkadaşlarım, hani bir söz vardır bilirsiniz "eğri oturalım ama doğru konuşalım" denir.
Site adminimizin söylediği doğrudur. Yabancı dilde yazmayın demiyor ki, Türkçeyi katletmeyelim diyor, kendi konuştuğu dile saygısı olmayan, o dili önemsemeyen bir insanla nasıl iletişim kurarsınız ve ne kadar sağlıklı bir iletişim kurabilirsiniz.
Kısaca ben bu uygulamaya destek veriyorum yerinde bir uygulama , ayrıca kuralları uygulamada ayrım yapılmayacağını ifade etmesi dikkat çekici ve özellikle önemli.
evet eğri oturalım doğru konuşalım,herşeyden önce burda hiç kimse ilkokul talebesi değil,burada küfür hariç hiç kimse nasıl yazı yazcağımızı karar veremez,haa karar vermek mi istiyor,aha kapı banlarsın olur biter,sitenize saygı duyuyorum ama hiç kimse bana ve burda bulunan üyelere bu şekilde hitap edemez,bu ve buna benzer sürü ile forumlar var,onun için ya üslubunu değiştir,tehdit vari olmayan bir bir uslup ile üyelerine düşündüğünü belirtirsin,haa bu zoruna mı gidiyor,daha önce de belirdiğim gibi banlarsın olur biter,sitenizde bu kafa ile üyesiz kalır,karar çok sayın webmaster efendinin...