Reklam alanı

Google
Sistem saati: 02 Eylül 2010, 19:53

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ GITZ ]

Yeni başlık gönder Bu başlık kilitlenmiştir mesajlarınızı düzenleyemez veya cevap gönderemezsiniz.  [ 44 mesaj ]  Sayfaya git 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
Yazar Mesaj
MesajGönderilme zamanı: 23 Ağustos 2005, 20:56 
WebMaster
WebMaster
Kullanıcı avatarı

Arkadaşlar,

Bu forum bir Türk forumudur.Bu yüzden güzel Türkçemizi de katletmememiz gerekmektedir.

Burası bir chat ortamı değildir.Kafanıza göre klavye tuşlarına basarak kendi anlayabileceğiniz, diğer okurların anlayamayacağı, anlamsız, Türkçe karakterlere uymayan mesajlar yollayamazsınız, başlıklar açamazsınız!

Örneğin;

"Vallaha" kelimesini "walla" diye yazan bir kişinin bu forumda işi yoktur, olamaz.

Veya "evet" kelimesinin yerine "ewet" yazan, ya da "sağol" yerine "saol" diyen bir kişinin bu forumda yazı yazmaya hakkı yoktur.

Ya da sesli harfleri yutanlar..Örneğin;

naber yerine nbr
selam yerine slm

yazanlar içinde aynı şey geçerlidir...

BUNUN GİBİ CHAT TARZI KELİMELER KULLANMAK YASAKTIR VE BU FORUM VAR OLDUKÇA ÖYLE KALACAKTIR.HEPİMİZ İLKOKUL DA DEFTERLERİMİZE NASIL YAZI YAZIYORSAK BURDA DA O ŞEKİLDE YAZILMASI MECBURİDİR.

Güzel Türkçemize biraz olsun saygınız varsa, ve sizin yazdıklarınızı günde 100 lerce kişinin okuduğunu düşünecek olursanız.Ne kadar önemli bir noktaya değindiğimi anlarsınız..

Yurtdışından Türkçe klavye sahibi olmayan gurbetçi üyelerimiz için Türkçe karakterler sorun oluyorsa şu şekilde yazabilirler:

ı harfi yerine i
ğ harfi yerine g
ç harfi yerine c
ş harfi yerine s
ö harfi yerine o
ü harfi yerine u

Başta da söylediğim gibi bu tip yazılar yazmaya devam eden her kim olursa olsun (moderatör, kıdemli üye ya da torpilli olduğunu sanan herhangi bir üye) forumdan tereddüt edilmeden uzaklaştırılacaktır.

Önemli Not: Bu mesajı yolladığım andan itibaren bu kurallar geçerlidir.Bu tarz mesajları gören bütün forum moderatörleri ya da adminleri o üyeyi forum dışına atmakla yükümlüdür.Aksini yapanlar için gerekli işlem yapılacaktır.

En son taNGo tarafından 11 Kasım 2005, 14:56 tarihinde düzenlendi, toplamda 4 kere düzenlendi.

Başa Dön
 Profil E-posta  

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: 24 Ağustos 2005, 01:17 
Moderator
Moderator
Kullanıcı avatarı

evet bu güzel inşallah uyar herkes

Başa Dön

Mesaj Başlığı: özgürlük
MesajGönderilme zamanı: 24 Ağustos 2005, 09:23 
New Friend
New Friend

arkadaşlar sayın admin ve moderatörler.. özgür bir ülkede özgür bi sanal alemde yaşıyorum ben ve diğer herkes gibi... bu yaptığınız kısıtlamadır isteyen istediğini yazar insanların özgürlüklerini kısıtlamayın ayrıca bu uyarı mesajını yazan arkadaşa da sesleniyorum belki rica etsen olurdu ama böyle emrivakiler bu forumdaki çoğu kullanıcının hoşuna gitmez..siz kral değilsiniz..alternatifsiz bir tekel kuruluşuda değilsiniz..
uslubunuz türkçe ye bile aykırı..

sizi esefle kınıyorum....

saygılarımla...

Başa Dön

Mesaj Başlığı: Bu bir ültümümomdur....
MesajGönderilme zamanı: 24 Ağustos 2005, 09:44 
New Friend
New Friend
Kullanıcı avatarı

:evil:
Ben böyle şeylerin rusya'da olduğunu sanıyordum. Benden önceki arkadaşın duyarlılığı için teşekkür ederim. Bir eylemi yada bir işi zorla insanlara empoze edemezsiniz. Türkçe kullanım elbette güzelk bi şey. Ancak burası forum sitesi herkes istediği gibi yazar çizer karışamazsınız arkadaş. Araba firmaları bile nasıl daha fazla satarım diye sürekli model değiştiriyor. Siz insanlara kalıplara sokmaya çalışıyorsunuz. Millete siz muhtaçsınız. Forum sitesine ne kadar üye alırsanız yada daha doğrusu çekerseniz o kadar başarılı olursunuz. Bunlar emrivaki. Türk insanıda asla böyle zorlamalara gelmez. Etkiden tepki doğar. Forum yöneticileri, heyecanlanıp da hata yapmamanızı istiyorum. Benim bu yazdıklarımdan hoşlanmadı isenizde beni atınız. Bende bu emrivakiliğinizi şiddetle kınıyorum. Ne o bu size yazıdır. Okumuş ve kabul etmiş sayılacaksınız diye. Size hiç yakışmadı. HERŞEYDEN ÖNCE EĞİTİM. Çok doğru. :-x

Başa Dön

Mesaj Başlığı: Re: Bu bir ültümümomdur....
MesajGönderilme zamanı: 24 Ağustos 2005, 09:58 
New Friend
New Friend
Kullanıcı avatarı

emrekagan yazdı:
Ben böyle şeylerin rusya'da olduğunu sanıyordum. Benden önceki arkadaşın duyarlılığı için teşekkür ederim. Bir eylemi yada bir işi zorla insanlara empoze edemezsiniz. Türkçe kullanım elbette güzelk bi şey. Ancak burası forum sitesi herkes istediği gibi yazar çizer karışamazsınız arkadaş. Araba firmaları bile nasıl daha fazla satarım diye sürekli model değiştiriyor. Siz insanlara kalıplara sokmaya çalışıyorsunuz. Millete siz muhtaçsınız. Forum sitesine ne kadar üye alırsanız yada daha doğrusu çekerseniz o kadar başarılı olursunuz. Bunlar emrivaki. Türk insanıda asla böyle zorlamalara gelmez. Etkiden tepki doğar. Forum yöneticileri, heyecanlanıp da hata yapmamanızı istiyorum. Benim bu yazdıklarımdan hoşlanmadı isenizde beni atınız. Bende bu emrivakiliğinizi şiddetle kınıyorum. Ne o bu size yazıdır. Okumuş ve kabul etmiş sayılacaksınız diye. Size hiç yakışmadı. HERŞEYDEN ÖNCE EĞİTİM. Çok doğru. :-x

Aynen arkadaşıma katılıyorum sanki mahkeme kararı yollar gibi okunmuş sayılacaksınız bir anlam veremedim tabiki türkce kullanmak güzel birşey ama bu işi insanlara bu şekilde empoze edemzsiniz birde demişsinizki boyle insanların aramızda işi yok unutmayın bu insanlar topluluğu olmazsa sizin orda işiniz ne biz varızki sizlerde varsınız kimsenin olmadığı bir forumda sizin işiniz ne yani ben burda şunu cıkartıyorum ayrımcılık ayrımcılık hic iyi birşey değildir unutmayınki avrupa ülkelerindeki bir cok türk bu forumlardan faydalanıyor uzun yıllar avrupada yaşamanın zorluklarından dolayı bazı türkce kelimeleri unuta biliyorlar onlarıda düşünmeniz lazımdı ve tehtit hic hoş birşey değil neyse saygılarımla

Başa Dön
 Profil E-posta  

Mesaj Başlığı: Re: Bu bir ültümümomdur....
MesajGönderilme zamanı: 24 Ağustos 2005, 09:59 
emrekagan yazdı:
aynen katılıyorum işe beni atmakla başlayabilirsin şimdiden SAOL,KENDİNİ BEĞENMİŞ UKALA...

Başa Dön

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: 24 Ağustos 2005, 10:16 
Fast Friend
Fast Friend
Kullanıcı avatarı

Şimdi arkadaşlarım, hani bir söz vardır bilirsiniz "eğri oturalım ama doğru konuşalım" denir.

Site adminimizin söylediği doğrudur. Yabancı dilde yazmayın demiyor ki, Türkçeyi katletmeyelim diyor, kendi konuştuğu dile saygısı olmayan, o dili önemsemeyen bir insanla nasıl iletişim kurarsınız ve ne kadar sağlıklı bir iletişim kurabilirsiniz.

Kısaca ben bu uygulamaya destek veriyorum yerinde bir uygulama , ayrıca kuralları uygulamada ayrım yapılmayacağını ifade etmesi dikkat çekici ve özellikle önemli.

Başa Dön

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: 24 Ağustos 2005, 10:20 
New Friend
New Friend
Kullanıcı avatarı

arkadaşlara şiddetle katılıyorum benide biranevvel forumunuzdan atin! atin diyorum çünki emir almam vermektende hoşlanmam ama anlayana böyle! :evil: :-x

Başa Dön

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: 24 Ağustos 2005, 10:26 
New Friend
New Friend
Kullanıcı avatarı

excalibur yazdı:
Şimdi arkadaşlarım, hani bir söz vardır bilirsiniz "eğri oturalım ama doğru konuşalım" denir.

Site adminimizin söylediği doğrudur. Yabancı dilde yazmayın demiyor ki, Türkçeyi katletmeyelim diyor, kendi konuştuğu dile saygısı olmayan, o dili önemsemeyen bir insanla nasıl iletişim kurarsınız ve ne kadar sağlıklı bir iletişim kurabilirsiniz.

Kısaca ben bu uygulamaya destek veriyorum yerinde bir uygulama , ayrıca kuralları uygulamada ayrım yapılmayacağını ifade etmesi dikkat çekici ve özellikle önemli.

arkadaşım tamam güzel uygulama da istemenin de bi adabı var ama değilmi,uygulamaya değil benim tepkim TÜRK'üz TÜRKÇE'mize elbette saygılıyız.

Başa Dön

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: 24 Ağustos 2005, 10:31 
excalibur yazdı:

evet eğri oturalım doğru konuşalım,herşeyden önce burda hiç kimse ilkokul talebesi değil,burada küfür hariç hiç kimse nasıl yazı yazcağımızı karar veremez,haa karar vermek mi istiyor,aha kapı banlarsın olur biter,sitenize saygı duyuyorum ama hiç kimse bana ve burda bulunan üyelere bu şekilde hitap edemez,bu ve buna benzer sürü ile forumlar var,onun için ya üslubunu değiştir,tehdit vari olmayan bir bir uslup ile üyelerine düşündüğünü belirtirsin,haa bu zoruna mı gidiyor,daha önce de belirdiğim gibi banlarsın olur biter,sitenizde bu kafa ile üyesiz kalır,karar çok sayın webmaster efendinin...

En son poyrazati tarafından 24 Ağustos 2005, 10:35 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

Başa Dön

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Bu başlık kilitlenmiştir mesajlarınızı düzenleyemez veya cevap gönderemezsiniz.  [ 44 mesaj ]  Sayfaya git 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ GITZ ]

Benzer başlıklar
 Başlıklar   Yazar   Cevaplar   Görüntüleme   Son mesaj 
Bu başlık kilitlenmiştir mesajlarınızı düzenleyemez veya cevap gönderemezsiniz. Bazı Forumlara Moderatör Alınacaktır

taNGo

1

5952

12 Mart 2006, 21:29

taNGo Son mesajı görüntüle

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu foruma eklentiler gönderemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap:  

© 2003, 2010 Türkiye Forum | Geçerli XHTML | CSS | Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group

Türkçe çeviri: phpBB Türkiye
phpBB SEO

Sitemize kayıt olan kullanıcılar forumlarımıza mesaj/başlık/konu/içerik gönderme veya yazma yetkisine sahip olurlar.Bu nedenle tüm bu kayıtlı kullanıcılar sitemiz üzerine ya da forumlarımıza direkt olarak (önceden onaysız) mesaj gönderebilmektedirler. turkiyeforum.com yöneticileri ve yardımcıları bu kullanıcılar tarafından yayınlanabilecek her türlü uygunsuz, etik kurallara aykırı, site kurallarımıza aykırı, telif haklarının ihlalini içeren, yasa dışı v.b. içerikleri/mesajları/ögeleri tespit eder etmez derhal ilgili konuyu/mesajı/başlığı/yazıyı site üzerinden sileceklerdir/yayından kaldıracaklardır ve gerekirse kullanıcının IP adresini tespit edip ilgili kullanıcıyı siteden uzaklaştıracaklardır. Yine de her türlü duruma karşı tarafımızdan tespit edilemeyen, gözümüzden kaçan, takip edilemeyen bu tarz ilgili kurallara ya da yasalara aykırı unsurlar bulursanız İletişim formunu ya da admin @ turkiyeforum.com e-posta adresini kullanarak bize bildirebilirsiniz.