Ana Sayfa Reklam alanı
Gruplar  •  Site Yönetimi  •  Özel Mesajlarınız   •  Giriş   •  Kayıt
Ana Sayfa   •   Forumlar   •   Yardım   •   Arama   •   Albüm   •   Kurallar   •   Linkler   •   Makaleler   •   Oyunlar   •   Sohbet   •   Üyeler   •   İstatistikler

Google

Duyurular forumunda Forumlara Mesaj Yollarken Türkçe Karakterlere Dikkat!! konu başlığının kısa özeti; Arkadaşlar, Bu forum bir Türk forumudur.Bu yüzden güzel Türkçemizi de katletmememiz gerekmektedir. Burası bir chat ortamı değildir.Kafanıza göre klavye tuşlarına basarak kendi anlayabileceğiniz,...

Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 1 Misafir ve 0 Bot
Kayıtlı Kullanıcılar: Yok

Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık GönderBu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz Digg it Stumble it Submit to Del.icio.us Diigo it Prefound it Reddit it Facebook it Blink it Slashdot it Linkagogo it 
Önceki başlık Arkadaşına GönderYazdırÖzel Mesajlarınız Sonraki başlık
Yazar Mesaj
a-hakan
Slow Friend
Slow Friend

Tema: Parthenos (37506)

turkey.gif

Mesaj Tarih: 24 Ağustos 2005, 14:30   Mesaj konusu: Tebrikler
Alıntıyla Cevap VerSonraki Mesaj

Güzel Türkçemizin güzel kalması adına alınmış karar için tebrikler...

Oylanmadı a-hakan offlineKişisel Galeri - a-hakanKullanıcı profilini görÖzel mesaj gönder
elk2msm
New Friend
New Friend

Mesaj Tarih: 24 Ağustos 2005, 15:17   Mesaj konusu:
Alıntıyla Cevap VerSonraki MesajÖnceki Mesaj

güzel yazmışşın da 'harleri' değil 'harfleri' demek istediğini varsayıyorum. Bende bunu okumuşşun varsayacağım. ilginize teşekkürler.
 Oylanmadı elk2msm offlineKişisel Galeri - elk2msmKullanıcı profilini görÖzel mesaj gönder
cinomen
New Friend
New Friend

turkey.gif

Mesaj Tarih: 24 Ağustos 2005, 16:56   Mesaj konusu:

teşekkürler
 Oylanmadı cinomen offlineKişisel Galeri - cinomenKullanıcı profilini görÖzel mesaj gönderMSN Messenger
salimcan22200
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

turkey.gif

Mesaj Tarih: 24 Ağustos 2005, 17:17   Mesaj konusu:

ii takdir ettim bunu

WebMaster
WebMaster

Tema: FI Subgrey (141)

turkey.gif

Mesaj Tarih: 24 Ağustos 2005, 17:21   Mesaj konusu:

Bu bir emir ya da ceza değildir.Bu forumun kuralıdır.Bana katılmayan kişilere de bir sözüm olacaktır:

Bu forumda yazılan yazıları okuyan insanları düşünmek gerekirse herkesin kendi kafasına göre yazdığı yazıları kimse okumak ya da okuyabilmek zorunda değildir.Bu kurala uymayan foruma girmez, ya da mesaj yazmaz.Kimseyi zorla tutmuyoruz burada.Atılmak isteyenler de gereken işlem yapılacaktır.Başka forumlarda istediğiniz gibi konuşabilirsiniz.Bu platformun işleyişi böyledir.Kurala uymayan 1000 tane üye gitsin fakat Türkçemizi katletmeyen ve kurallara uyan 10 tane üye kalsın bu forumda ben buna razıyım.

Kendi algıladığınız gibi yorumlamayın olayları.Kurallar aynen geçerlidir.Bu kuralları istemeyen ya da uymayan arkadaşlara bol şans diliyorum..

BİZİM AMACIMIZ FAZLA KULLANICIMIZIN OLMASI VE BU İŞTEN PRİM YAPMAK DEĞİLDİR.KURALLARA UYAN 5 KULLANICI OLSUN DİĞERLERİ HİÇ OLMASIN.

Bu arada bana katılmayan kişileride görüyorum ki mesaj sayısı 4 ya da 5 i geçmeyen bir çok forum sitesi dolaşan sonra da gelip burda imaj ya da fark yaratmak için (sırf bişeyler yazmış olmak için) gelen üç beş azınlık..Sizin demenizle kurallar değişemeyecek malesef, hepiniz de uzaklaştırıldınız buradan.

Bizim kaliteli, saygılı kullanıcılara ihtiyacımız var, fark yaratmaya çalışan 1 kaç kişiye ihtiyacımız yok.Bu sitenin işleyişi de böyledir.İnternet sizin internetiniz o da sizin özgürlüğünüz.Bu forumda o özgürlüğü aramayın, katı kural değildir bu ayrıca.Türk milletinin görevidir.
Hangi yabancı İngiliz yada Alman sitelerinde bu tarz anlaşılmayan yazılar gördünüz sorarım size?

Türkçe Yazmayı ya da konuşmayı bilmiyorsanız kısa ve öz olarak söylüyorum DEFOLUN!

Diğer arkadaşlardan bu yazdıklarım için özür diliyorum..

En son taNGo tarafından 24 Ağustos 2005, 17:33 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
 Oylanmadı taNGo offlineKişisel Galeri - taNGoKullanıcı profilini görÖzel mesaj gönderE-mail'i gönderKullanıcının web sitesini ziyaret etICQ Numarası
chosen
New Friend
New Friend

Mesaj Tarih: 24 Ağustos 2005, 17:23   Mesaj konusu:

TÜRK FORUMU BU KONUDA TEBRİK EDERİM.BENDE BU KONUDA DİKKAT EDECEM Sad
 Oylanmadı chosen offlineKişisel Galeri - chosenKullanıcı profilini görÖzel mesaj gönder
fatihkutay
New Friend
New Friend

Uzaklaştırıldı

turkey.gif

Mesaj Messageicon Tarih: 24 Ağustos 2005, 17:46   Mesaj konusu: Çok doğru bir karar!!!

Tebrikler site yöneticileri.(Bazen dil batı avrupacada kalıyor bozuk çıkabilir bozuk çıkarsa lütfen atmayın)Yani böyle bir karar güzel bir karar.Önce Türkçe sonra İngilizce.Ve birşey soracağım.Örneğin araba yazarken yanlışlıkla arba yazarsak atılırmıyız? Surprised

WebMaster
WebMaster

Tema: FI Subgrey (141)

turkey.gif

Mesaj Tarih: 24 Ağustos 2005, 17:51   Mesaj konusu:

Hayır yanlış anlaşılma bu yüzden oluyor zaten.Ben bir mesajında abartı şekilde yanlış, anlamsız yazanlar için böyle bir şey söyledim.Tabiki her insan hata yapar öyle ufak tefek hatalar için böyle bir şey tabi ki söz konusu değildir.

Buyrun size bir örnek.Kararı kendiniz verin: http://www.turkiyeforum.com/viewtopic.php?p=93839#93839

withoutgirls demiş ki:
yoq yaa bu 2 bucuk aydır flan war yine konusuyoz amacoq deil anlattımbişte
arada sık deil mesele şimdi

Bana katılmayanlara inanamıyorum ben.Yok cezaymış, mahkeme kararıymış.Sanki hapse attıracağız.İnternet ortamı arkadaşlar burası biraz mantıklı olalım..

Misafir

Mesaj Tarih: 24 Ağustos 2005, 18:21   Mesaj konusu:

cogunluk la herkes tango' ya katılıyor bende elbette sanırım benim anlatmak istediğimi ifade edemedim her insanın bazen dikkatsizligine gelebilir ve hatada buluna bilir bu kişileride aynı sonuc bekleyecek sanırım..
 Oylanmadı
commando
R.Ö.Y. 1. Etap Şampiyonu
R.Ö.Y. 1. Etap Şampiyonu

turkey.gif

Mesaj Tarih: 24 Ağustos 2005, 18:35   Mesaj konusu:
Alıntıyla Cevap VerÖnceki Mesaj

salimcan22200 demiş ki:
ii takdir ettim bunu

Ciddi misin?

Kesilir ama çekmeye gelmez boynum..
Mehmed Akif Ersoy
 Oylanmadı commando offlineKişisel Galeri - commandoKullanıcı profilini görÖzel mesaj gönderE-mail'i gönder
Mesajları göster:      
Yeni Başlık GönderBu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz
Önceki başlık Arkadaşına GönderYazdırÖzel Mesajlarınız Sonraki başlık
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 1 Misafir ve 0 Bot
Kayıtlı Kullanıcılar: Yok

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz
Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz
Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz

Benzer Başlıklar
Başlık Yazar Forumlar Cevaplar Son Gönderilen
Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz Mesaj İçeriğiyle Alakasız Konu Başlıkları (Mutlaka Okuyun!) taNGo Duyurular 19 03 Eylül 2008, 22:19 Son Mesajları Gör
albar
Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz Duyuru: Bazı Forumlara Moderatör Alınacaktır taNGo Duyurular 1 12 Mart 2006, 20:29 Son Mesajları Gör
taNGo
Yeni mesaj yok Sabit: Dikkat...! DiLeMmA Aşk/Sevgi 1 24 Ekim 2008, 23:05 Son Mesajları Gör
angelrose48
Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz Sabit: Dikkat edelim.. dEEp Edebiyat/Felsefe/Şiirler 0 04 Eylül 2005, 18:22 Son Mesajları Gör
dEEp
Yeni mesaj yok Sabit: Bios/Firmware güncelleme yaparken dikkat edilecek hususlar! dJ4 BIOS/Firmware 0 16 Eylül 2006, 01:38 Son Mesajları Gör
dJ4

Gizlilik Politikası Bu Siteye Ait Çerezleri Sil

© 2003, 2010 Türkiye Forum :: Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group :: FI Theme
Tüm saatler GMT +2 Saat

Türkiye Forum başlık özet akışları

Reklam alanı

CBACK CrackerTracker tarafından korunuyor
38653 Girişim engellendi.

phpBB Türkiye