|
Aşk/Sevgi forumunda 14 Şubat`da hediye almak lazım mı..? :} konu başlığının kısa özeti; Tabi ki değil..Saçma buluyorum şahsen..Hediye alacan ne olcak yani,tamam alalım da..Bi teşekkür eder,öper,biter..Sonra standart hadiselere geçilir..'Ne var ne yok..? Bende iyi işte ne olsun.. İlk defa...
|
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)
|
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Sayfa 1, 2, 3, 4 Sonraki
|
| Yazar |
Mesaj |
dEEp
Super Friend

Tema: Parthenos (33389)

|
Tabi ki değil..Saçma buluyorum şahsen..Hediye alacan ne olcak yani,tamam alalım da..Bi teşekkür eder,öper,biter..Sonra standart hadiselere geçilir.."Ne var ne yok..? Bende iyi işte ne olsun.. İlk defa 14 Şubat`ı çok mutlu geçiriyorum (ki bu yalan)"..Ve bu tarzda kelime türetmece oynanır bi süre..Benim için bi anlam ifade etmiyor..O yüzden almayalım..Hediyesiz ve 14 Şubat`sız da,yaşanan yaşanıyor.. :} |
|
_________________ Kâmil iken cahil ettim alimi, vahşi iken yahşi ettim zalimi.. Yavuz iken zebun ettim Selim'i, her oyunu bozan gizli zor benim..!
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
dJ4
Co-Admin

|
14 şubat ticari bir gündür, sevgililere hergün sevgililer günüdür zaten Ama olsun zaten birçok gün hediye alınıyor o günde alınsa zararı olmaz  |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
     |
 |
Ninni
Misafir

|
evet bencede buram buram ticaret kokan, uydurma bir gün...... ne yani çiftler senede bir gün mü aşıklar...
birde uyduruk hediyeler var.. konuşan yapay güller falan ) dilleri yok bunların konuşamıyolar iki kelimeyi bir araya getirip söyleyemiyorlar olsa gerek.. altı üstü iki kelime seni seviyorum demek..... bu kadarınıda sakınıyorlarsa birbirlerinden........ |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
|
 |
PCKoPaT
Fast Friend

|
Hediye almaya karşı diilim çünkü herkes kendisine hediye alınmasından hoşlanır yalan mı !
Ama önemli olan, sevginin göstergesi sadece aldığın hediye olmamalı.
Onu sevdiğini göstermek için hediye gibi bir araca ihtiyaç duyuyorsan bu konuda başarısızsın. Bence... |
|
|
_________________ I'm at your back. Can u feel this...
|
|
| Oylanmadı
|
     |
 |
Nefret
Best of TurkiyeForum

Nerden: At izi it izine karıştı mı bende anında araziye karışırım

|
ticari oldugunu biliyorum ama almak zorundayım  |
|
|
| Oylanmadı
|
     |
 |
ComiC
Best of TurkiyeForum

|
şimdi karşındaki gelmiş 14 şuabtta elinde hediye sen öle bakıyon olur mu ayıp olur |
|
|
_________________ Madde 2. Türkiye Cumhuriyeti, toplumun huzuru, millî dayanışma ve adalet anlayışı içinde,
insan haklarına saygılı, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, demokratik, lâik ve sosyal bir hukuk Devletidir.
|
|
| Oylanmadı
|
        |
 |
ShepneM
Best of TurkiyeForum

|
lazim diil ama bi zararida yok  |
|
|
_________________ bazı $eyler var kayıtsz kalmaya gelmez,affetmez..
kaçtğın yerde hiç olmaz belki derdine yanan.
farkında olmak,üzülmek çözmeye yetmez her$eyi..
itiraz etmek,hesap sormak gerek bazen karanlğa.
hiç sabrın kalmasa bile vazgeçersen kaybedersin.
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
dEEp
Super Friend

|
ShepneM demiş ki:
lazim diil ama bi zararida yok 
Nasıl yok..? :}
Hediye beğenmek olmaz fakat beğenmeyen insan var..Sen o insanların birine rastla da (ki inşallah rastlamazsın..) zararı var mı yok mu o zaman karar verirsin he..? :} |
|
|
_________________ Kâmil iken cahil ettim alimi, vahşi iken yahşi ettim zalimi.. Yavuz iken zebun ettim Selim'i, her oyunu bozan gizli zor benim..!
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
Nefret
Best of TurkiyeForum

Nerden: At izi it izine karıştı mı bende anında araziye karışırım

|
dusunup almasi yeterlidir begenmemek saygisizliktir! |
|
|
| Oylanmadı
|
     |
 |
dEEp
Super Friend

|
Nefret demiş ki:
dusunup almasi yeterlidir begenmemek saygisizliktir!
Hiç gereği yok aslında..Ne hediye beklerim,ne de hediye bekleyen biri ile beraber olurum..
Sen aldın da ne oldu Nefret`cik.. :q |
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
|
|
|
|
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)
|
Sayfa 1, 2, 3, 4 Sonraki
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz
|
|